Telefon contact: 0737.734.771 / 0731.031.864

NACHTMANN

02.10.2019

NACHTMANN

Straluceste din 1834

 

NACHTMANN este unul dintre cei mai mari producatori de pahare si articole decorative din Germania, avand o traditie de 180 de ani in productia cristalului si a sticlei cristaline. Sticla cristalina, cunoscuta si sub denumirea de cristalin reprezinta o inovatie a industriei cristalului cu o calitate si eleganta care se ridica fara doar si poate la standardele inalte ale acestuia.

Spre deosebire de cristal care contine 24% PbO, sticla cristalina contine separat sau impreuna 10% oxid de plumb, oxid de zinc sau oxid de bariu.

Obiectele din sticla cristalina, facute manual, gravate, suflate sau decorate, se deosebesc prin claritate, frumusete si eleganta apreciate de cunoscatori.

Fabricate in frumoasa regiune a Bavariei, produsele NACHTMANN imbina traditia in domeniul farbricarii articolelor din cristal cu cele mai recente inovatii tehnice, realizand astfel produse care sa multumeasca si pe cei mai traditionalisti dintre dumneavoastra, dar si pe cei mai putin conservatori, cu tendinte sper nou, spre modern.

Nachtmann straluceste inca din 1834, cand sticlarul Michael Nachtmann a fondat compania.

In 1945, dupa razboi, Nachtmann reconstruieste fabricile partial distruse si reincepe productia de sticla cristalina in Neustadt si Riedlhutte.

In 1995 preia Fabrica Amberg din Rosenthal pentru a-si creste productia.

In anul 2004 Riedl a preluat 100% din actiunile Nachtman Crystal AG.

2001 a reprezentat anul cand prima fabrica a fost certificata conform ISO50001 si ISO14001. Astazi toate fabricile Nachtmann au sistem de management centrat pe protectia mediului. Datorita succesului pe care l-au avut, din nou in 2015 au primit o noua certificare.

Produsele Nachtmann sunt durabile si va veti bucura de ele multi ani. Sticla cristalina, spre deosebire de plastic care elibereaza BPA, nu reactioneaza cu substantele sau materialele cu care vine in contact.  Produsele si ambalajele sunt 100% reciclabile. Majoritatea materialelor sunt achizitionate local , ceea ce duce la rute de transport mici, deci o poluare redusa.  Multe dintre substantele periculoase pentru mediu au fost inlocuite cu unele eco-friendly.

 

Totul incepe cu selectarea atenta a materiei prime. Componenetele principale ale artei de a face sticla sunt nisipul pentru cuartz, oxidul metalic, oxizi alcalini si oxidul de calciu.

Ingredientele sunt topite in cuptor la aproximativ 1500˚C . Sticla lichida este apoi presata intr-o matrita sau suflata.

Cristalul presat in masina trece prin mai multe procese de productie. Lustruirea cu foc dupa presare face ca produsele sa aiba o suprafata neteda si o stralucire aparte.

 

Tehnologia moderna si controlul foarte precis al calitatii asigura succesul si standardele ridicate ale produselor din cristalin. Toate articolele,  fie ele pahare, boluri, cupe sau vaze au un lucru foarte important in comun: perfectiunea.

La final sunt expediate in ambalaje elegante si cu bun gust, spre incantarea clientilor din toata lumea.

NACHTMANN NEXTGEN este proiectul in care mintile creative si apetitul pentru idei noi, originale se intalnesc.

Curiozitatea si creativitatea intalnesc traditia si maiestria, cu respect pentru trecut, dar cu dorinta arzatoare de a modela viitorul, astfel luand nastere colectii moderne, care se integreaza perfect in peisajul zilelor noastre.

Pe AranjareaMesei.ro gasiti o mare varietate din ceea ce Nachtmann ofera, care se preteaza pentru toate gusturile dumneavoastra.

 

 

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

ZDJhZ