Telefon contact: 0737.734.771 / 0731.031.864

ANDALUZ

25.09.2019

ANDALUZ

GAMA ANDALUZ este confectionata din  “New Bone China”, material aparut relativ recent si cu proprietati asemanatoare faimosului “Fine Bone China” de care v-am povestit data trecuta.  La acest tip de portelan cenusa de oase este inlocuita de fosfati si alti compusi in proportii mai mici. Oxidul de aluminiu ii imbunatateste durabilitatea si rezistenta la ciobire.

New Bone China este un material rezistent care se poate utiliza in masina de spalat vase , se poate folosi la servirea preparatelor fierbinti si se poate utiliza in cuptor/cuptor cu microunde (recomnadat pana in 100 de grade).

Comandati din MAGAZINUL NOSTRU ONLINE caci produsele din aceasta gama se ridica la nivelul frumusetii regiunii al carei nume il poarta.

Nemaipunand la socoteala numele foarte sugestiv, cand vezi aceasta gama superba te gandesti automat la Spania, la vecina ei Africa … la minunata regiune Andaluzia din sudul Peninsulei Iberice. Are mare, munte, nesfarsite campii si dealuri fertile, terenuri aride si plaje cat vezi cu ochii, toate surprinse in culorile minunate ale acestei linii.  

Nu uitam nici de deosebitele orase albe construite de berberii din Nordul Africii, unele din cele mai frumoase orase din Spania.

Versatilitatea liniei si bogatia de forme, dimensiuni si culori va vor oferi solutii si combinatii ingenioase atat din punct de vedere al utilitatii cat si din punct de vedere estetic aducand o pata de culoare in bucataria dumneavoastra.

Fiecare piesa este unica fiindca toate articolele sunt pictate manual. Sa nu uitam ca celebrul pictor Pablo Picasso s-a nascut in Malaga oras foarte cunoscut din regiunea Andaluziei.

Tot din Andaluzia, portul Huelva, a pornit si Christopher Columb in faimoasa lui calatorie catre America.

Porniti si voi intr-o calatorie imaginara cand savurati mancaruri bune, un ceai cald in serile reci de toamna sau o cafea in diminetile somnoroase; toate servite din vasele din Gama Andaluz.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

OWE3OTgzND