Telefon contact: 0737.734.771 / 0731.031.864

Colectia PUNK

11.10.2019

Colectia PUNK

Privind mereu inainte, NACHTMAN este intr-o permanenta cautare a unei noi generatii de sticlari tineri, talentati. Aceasta preocupare ii conduce spre scolile de arta  din intreaga lume.  Pana acum au fost implicati in proiectul “NEXT GEN Design for Nachtmann”  tineri designeri din Praga, Tokyo, New York, Stockholm, Londra, Beijing,  Stuttgart, Sidney, Brooklyn.

Curiozitatea si puterea creatoare intalnesc traditia si maiestria, cu respect pentru trecut, dar cu dorinta arzatoare de a modela viitorul, astfel luand nastere colectii moderne, care se integreaza perfect in peisajul zilelor noastre.

Taieturile moderne fuzioneaza cu modul traditional de prelucrare a sticlei , luand nastere astfel  o noua generatie de clasici moderni  ai sticlaritului.

LONDRA

Capitala creativitatii?

Londra isi poate revendica cu succes acest titlu. De la arta la moda, de la design la teatru, orasul acesta are un sir lung si puternic de performante. Capacitatea sa de a aduce o atingere bizara, mai putin reverentioasa, dar incontestabil pretioasa inovatiei il diferentiaza. Dorinta constanta de schimbare si diversitatea orasului sunt vehicule puternice catre creativitate.

COLECTIA PUNK by Anke Buchmann, 2017

“Intr-un mediu care incurajeaza puterea creatoare neconventionala, dorinta mea a fost sa ies din comun. Am inceput prin a schita cateva suprafete, texturi specifice punk-ului precum tintele si am studiat cu atentie abordarea Nachtman in ceea ce priveste texurile si modelele pentru a le putea combina cu stilul Punk. Am iesit din anonimat creand un set de pahare cu modele neobisnuite pentru formele clasice ale veselei si am marcat juxtapunerea punkului si luxului, trend care face valuri acum in moda.”

Anke Buchmann, User Experience Designer, din Berlin.

Gasiti setul pahare de apa, setul pahare whisky si cupe pentru cocktail pe magazinul nostru online www.aranjareamesei.ro.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

MTE3OWJmO