Telefon contact: 0737.734.771 / 0731.031.864


ACASA
Newsletter
Bine ati venit pe Pahare-Cristal-Bohemia.ro!

Se spune ca mancam mai intai cu ochii.

Nimic mai adevarat. De la felul in care ne imbie culorile, texturile si felul in care preparatele sunt amplasate pe farfurie, pana la aranjarea si decorarea mesei, toate contribuie la experienta noastra culinara.

Atunci cand invitam familia, prietenii sau cunostintele la masa dorim sa le oferim acestora o experienta placuta, memorabila. Cand aranjam si decoram masa pentru o petrecere putem da frau liber spiritului nostru creativ, putem arata cunostintele noastre de conduita in societate, precum si felul in care apreciem lucrurile de buna calitate in viata si casa noastra. Placerea pe care o simt oaspetii nostri, atunci cand masa festiva pe care o organizam a fost una reusita, ne umple inima de bucurie.

Am creat magazinul online Pahare-Cristal-Bohemia.ro pentru gazdele perfecte din voi, pentru oamenii darnici care doresc sa faca bucurii celor dragi cu ocazia casatoriei, aniversarilor sau a altor evenimente importante din viata acestora.

Veti gasi aici elementele necesare aranjarii unei mese festive, cum ar fi servicii de portelan fin, pahare din cristal de Bohemia si Bavaria, tacamuri din inox de cea mai buna calitate, tacamuri din argint masiv, corpuri de iluminat din cristal, precum si produse practice si inovative necesare in orice bucatarie, precum cutite ceramice, rasnite automate, tigai cu invelis ceramic, suporturi pentru farfurii.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

OTg3M