Telefon contact: 0737.734.771 / 0731.031.864

Gamele FINE BONE CHINA

18.09.2019

Gamele FINE BONE CHINA

Helios/Calliope/Athena/Electra

In articolul trecut, pe blog, v-am povestit ce este FINE BONE CHINA, prin ce se deosebeste de alt portelan, de ce este atat de apreciat si de ce se merita sa achizitionati un astfel de portelan de pe AranjareaMesei.ro.

Portelanul VILLARTE Fine Bone China are un continut de 38% cenusa de praf de oase, este translucid, in nuanta calda ivorie, de un bej palid cremos, este rezistent, are o eleganta si o frumusete aparte; avand astfel toate caracteristicile deosebite ale acestui tip de portelan.

In magazinul nostru veti gasi gamele: Helios, Calliope, Athena, Electra, toate confectionate din portelan de inalta calitate, care reuseste sa ii multumeasca si pe cei mai exigenti dintre cumparatorii nostri.

Nu-i asa ca denumirile colectiilor noastre v-au dus imediat cu gandul la frumoasa Grecie Antica, la petrecerile sale somptuase cu mancare si lume buna?

HELIOS, zeul soarelui va invita sa savurati o cafea proaspata, aromata dintr-o ceasca eleganta si pastrata cu stil intr-o cafetiera minunata din gama ce ii poarta numele.

Tot visand va puteti lasa purtati de ganduri, sa va planificati urmatoarea vacanta pe malul marii grecesti inspirati de combinatia superba de albastru-auriu-alb al colectiei CALLIOPE. Daca tot ea e fiica lui Zeus si cea mai inteleapta dintre muze, poate va inspira sa alegeti din gama ATHENA,care poarta numele zeitei intelepciunii. Designul va duce instant cu gandul la capitala Greciei si veti recunoaste imediat ornamentul specific, care a imbogatit de-a lungul istoriei vasele ceramice grecesti.

ELECTRA, fiica a lui Oceanus va va insoti in ganduri atunci cand va bucurati de o masa imbelsugata servita intr-un serviciu de masa elegant care apartine gamei cu acelasi nume.

La orice ati visa suntem siguri ca alegerea acestui tip de portelan de pe siteul nostru va fi una fericita si veti fi incantati.

Si daca tot ne-am apucat de visat si planuit vacante, data viitoare vom zburda pe dealurile andaluze ale Spaniei, inspirati de noua linie ANDALUZ, sub marca VILLARTE.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

ZGM3Mz