Telefon contact: 0737.734.771 / 0731.031.864

Colectia SLICE

17.10.2019

Colectia SLICE

In dorinta de a castiga competitita Nachtmann NextGen pentru tinerii designeri , Viktoriya Braginsky a reusit cu succes sa creeze niste piese remarcabile cu un design modern, in stilul ei unic de tanar artist american.

COLECTIA SLICE by Viktoriya Braginsky, 2008

Cum am luat o felie din „Marele Mar”

„Ca student la design in Manhattan eram foarte incantata sa profit de sansa de a vizita fabrica Nachtmann din Germania.

Ca sa fiu sincera, obisnuiam sa ma gandesc la sticla ca fiind un material rece si fragil, dar totul s-a schimbat cand am vazut mesterii lucrand. Am fost puternic impresionata de indemanarea si daruirea sticlarilor  si am gasit procesul sculptarii si modelarii sticlei foarte fascinant. M-am intors la facultate hotarata sa profit la maxim de aceasta oportunitate. Am experimentat cu tot felul de schite si  forme, dar cea care s-a dovedit a fi alegerea cea mai buna a fost o spirala contemporana proiectata in cristalin limpede, fara plumb, gros. Celor de la Nachtmann trebuie sa le fi placut si lor daca am castigat competitia NextGen! Trebuie sa recunosc ca eram foarte incantata sa vad finalizate vaza, bolul, suportul pentru lumanari si frapiera din cristalin scanteietor si clar. Sticla nu este rece... Sticla este geniala!”

Viktoriya Braginsky, din New York

NEW YORK

Nicio cautare a urmatoarei generatii de talente nu poate ignora energia uimitoare a New Yorkului. Aceasta energie rezulta din splendida ciocnire dintre diferite influente care reverbereaza in sunetul a 800 de limbi si in entuziasmul creator vazut in mai mult de 600 galerii de arta din acest oras. Deloc surprinzator metropola este centrul SUA a reclamei, muzicii, modei, artei si designului.

Parsons The New School for Design, New York

Inca de la fondarea acestei scoli in 1896, un pionier in arta si design, Parsons a format artisti, designeri, profesori, oameni de afaceri si lideri incredibili mai bine de un secol. Viktoriya Braginsky este unul dintre ei. Astazi, cand gandirea cratoare este implicata tot mai mult in rezolvarea unor probleme globale, Parsons deschide noi usi educatiei in arta si design.

Pe AranjareaMesei.ro puteti admira aceasta gama.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

YjBjOD