Telefon contact: 0737.734.771 / 0731.031.864


CADOURI CORPORATE

Lumea businessului este o lume in care timpul pare sa se comprime si cum „time is money” noi venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra pentru a gasi rapid un cadou special, elegant, de lux pentru un client important, pentru un partener de afaceri valoros sau pentru angajatii pe care vreti sa ii rasplatiti pentru munca depusa.


Stim cat de greu si diferit este sa alegeti un cadou corporate (business gift) si de aceea am selectat noi pentru dumneavoastra cateva variante potrivite.


Chiar daca un astfel de cadou este impersonal in comparatie cu cel oferit unei persoane dragi, acesta tot trebuie sa spuna o poveste si sa lase o impresie minunata celui care il va primi.


Oferiti un astfel de cadou cu ajutorul nostru si nu asteptati doar perioada sarbatorilor pentru a face acest lucru. Nu uitati ca darurile utile sunt o forma de reclama foarte eficienta. Partenerilor de afaceri si clientilor dumneavoastra le va reaminti de afacerea dumneavoastra ori de cate ori il vor folosi. Oferiti cadouri partenerilor, clientilor si tuturor celor care va ajuta compania sa se dezvolte si sa exceleze.


Pe termen lung oferirea de cadouri angajatilor are un efect pozitiv pentru ca astfel le veti reaminti ca sunt importanti pentru dumneavoastra si ca fac parte din mozaicul succesului dumneavoastra.
Deci nu ezitati si daruiti!


Daca nu stiti de unde sa incepeti si nu aveti inspiratie noi am facut o selectie a unora din cele mai potrivite obiecte din cristal, cristalin sau portelan pentru ca dumneavoastra sa faceti un cadou elegant, unic, rafinat, care va fi cu adevarat apreciat.


Puteti opta pentru pahare de cristal sau sticla cristalina, un set elegant de pahare whisky alaturi de un decantor, un set de pahare de vin, o vaza ori un obiect decorativ, o tabachera speciala din cristal, un produs deosebit de portelan.


Alegeti cu incredere oricare produs din cele selectate de noi pentru aceasta categorie sau oricare altul din magazinul nostru!


Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

ZjJjZjgw