Telefon contact: 0737.734.771 / 0731.031.864


CADOURI PENTRU EL

Indiferent de ocazie, sa gasiti un cadou potrivit pentru un barbat important din viata dumneavoastra este o adevarata provocare. Nu va faceti griji pentru ca aici veti gasi in mod cert un cadou elegant, unic, rafinat, de lux care va fi cu siguranta apreciat. 

Va ganditi ca este aproape imposibil sa gasiti un CADOU PERFECT PENTRU UN BARBAT puternic care pare sa le aiba pe toate deja. Solutia simpla este sa il surprindeti cu un cadou util, elegant, rafinat  care ii va reaminti de fiecare data de dumneavoastra ori de cate ori il va folosi.

Nu asteptati o ocazie speciala si surprindeti-l acum daruindu-i un set de pahare pentru whisky pentru a savura in tihna o bautura tare dupa o zi lunga de munca, o tabachera eleganta din care va scoate tacticos o tigara cand se va afla la birou, un set de cafea din portelan in care isi va bea cafeaua ce il va energiza pentru o intreaga zi de munca si lista poate continua. Pe toate le puteti gasi in magazinul nostru.

Deci nu ezitati si daruiti!

Daca nu stiti de unde sa incepeti si nu aveti inspiratie noi am facut o selectie a unora din cele mai potrivite obiecte din cristal, cristalin sau portelan pentru ca dumneavoastra sa faceti un cadou elegant, unic, rafinat, care va fi cu adevarat apreciat.

Puteti opta pentru pahare de cristal sau sticla cristalina, un set elegant de pahare whisky alaturi de un decantor, un set de pahare de vin,un obiect decorativ, o tabachera speciala din cristal, un produs deosebit de portelan.


Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

YTc1Z