Telefon contact: 0737.734.771 / 0731.031.864


CADOURI PENTRU EA

Sunt atatea femei importante in viata dumneavoastra: mame, surori, sotii, iubite, bunici, fiice, prietene si lista poate continua. Cu atatea femei puternice in jurul dumneavoastra, suntem siguri ca aveti  nevoie de ajutor pentru gasirea unui CADOU PERFECT PENTRU EA. Nu asteptati o ocazie speciala pentru a oferi un cadou elegant, unic, rafinat si surprindeti o femeie deosebita cu unul din produsele noastre.

Puneti alaturi de vaza eleganta un buchet de flori bogat, o felicitare si suntem siguri ca veti face inima ei sa tresalte. Alegeti un ceai deosebit sau o cafea aromata pe care sa le daruiti alaturi de un set elegant de ceai sau cafea din portelan fin si veti avea cadoul perfect pentru o doamna/domnisoara care adora sa se relaxeze savurand o bautura calda intr-un mod elegant si rafinat.

Deci nu ezitati si daruiti!

Daca nu stiti de unde sa incepeti si nu aveti inspiratie noi am facut o selectie a unora din cele mai potrivite obiecte din cristal, cristalin sau portelan pentru ca dumneavoastra sa faceti un cadou elegant, unic, rafinat, care va fi cu adevarat apreciat.

Puteti opta pentru pahare de cristal sau sticla cristalina, un set elegant de cafea sau ceai din portelan fin, o vaza ori un obiect decorativ, un produs deosebit de portelan.

Alegeti cu incredere oricare produs din cele selectate de noi pentru aceasta categorie sau oricare altul din magazinul nostru!


Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

MzhmN