Telefon contact: 0737.734.771 / 0731.031.864


» PROTECTIA DATELOR
PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Informatiile dumneavoastra personale sunt protejate in conditiile legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date si in conditiile Regulamentului UE 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.

 

In cele ce urmeaza, noi, 
SC BOHEMIA SRL, persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul in municipiul Iasi, localitatea Valea Lupului, str Diminetii nr 3, CUI RO15130670, nr. inregistrare J22/43/2003, in calitate de proprietar al siteului www.pahare-cristal-bohemia.ro, dorim sa va informam cu privire la activitatile de prelucrare a datelor personale derulate de  compania noastra si cu privire la drepturile dumneavoastra in acest sens.

 Scopurile in care colectam datele dumneavoastra personale sunt:
1.confirmarea, expedierea, facturarea si incasarea contravalorii comenzilor precum si operarea retururilor
2.trimiterea de mesaje publicitare periodice
3.monitorizarea traficului pe site, precum si a comportamentului utilizatorilor site-ului pentru imbunatarirea functionarii acestuia

 

Datele personale pe care le prelucram pentru fiecare din scopurile enumerate anterior sunt:

 1. confirmare comenzi, facturare si incasare: numele, adresa de domiciliu (de livrare), adresa de email , numarul de telefon
 2. transmiterea de mesaje publicitare: adresa de email si numele, doar daca am obtinut acordul dumneavoastra in prealabil.
 3. monitorizare trafic site: in aces caz datele colectate sunt anonime si nu permit identificarea persoanei utilizatorului.

 

Parte din datele colectate le vom transfera catre o terta parte pentru:

 1. EXPEDIEREA COMENZILOR catre dumneavoastra – in acest caz transferam datele dumneavoastra de contact catre firmele de curierat FANCOURIER si TNT care livreaza comenzile si incaseaza contravaloarea lor in numele nostru;
 2. EXPEDIEREA DE MESAJE PUBLICITARE – pentru a le transmite in mod eficient, folosim serviciile platformei de email marketing Mailchimp – The Rocket Science Group LLC, cu sediul in Atlanta, Georgia, SUA. Mailchimp este certificat EU-US Privacy Shield si respecta normele regulamentului UE 679/2016.

Detalii aici: Termeni si conditii Mailchimp

 

 1. MONITORIZAREA TRAFICULUI pe site se realizeaza cu instrumente Google - in acest caz datele colectate si prelucrate sunt anonime si nu permit identificarea vizitatorilor site-ului. Google este certificat EU-US Privacy Shield si respecta normele regulamentului UE 679/2016.

Detalii aici: Termeni si conditii Google

 

Datele dumneavoastra personale vor fi prelucrate pana la incetarea relatiei de afaceri sau pana la retragerea consimtamantului dat.

 

Integrarea social-plug-in-urilor

Folosim social-plugin-uri de la Facebook. În acest sens utilizăm butonul Like. Acesta este un serviciu al companiei Facebook Inc. (1601S. California Ave., Palo Alto, CA 94304 SUA). Când utilizaţi una dintre paginile noastre web care conţine un astfel de plugin, acesta nu realizează nicio legătură cu această companie. Conexiunea este realizată exclusiv în urma acordului dumneavoastră explicit, care vă este solicitat după ce faceţi click pe un buton corespunzător.

 

Despre profilarea anonimă a traficului

Pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor, folosim instrumente Google de profilare anonimă a traficului web. În acest fel, interacțiunile utilizatorilor sunt colectate și analizate construindu-se un portret robot anonim ce poate fi utilizat la personalizarea mesajelor publicitare și a reclamelor pe care le vedeți online. Sistemul este anonim și nu conține nici o informație care vă poate identifica personal.

 

Drepturile dumneavoastra cu privire la protectia datelor personale

Cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in scop publicitar, va informam ca dumneavoastra, in calitate de utilizatori, aveti urmatoarele drepturi:

 • Dreptul de a obtine din partea noastra confirmarea ca se prelucreaza date cu caracter personal si de a avea acces la acestea
 • Dreptul de a ne solicita rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte sau incomplete
 • Dreptul de a ne solicita stergerea datelor
 • Dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii
 • Dreptul de a depune o plangere la autoritatea nationala de supraveghere din Romania: www.dataprotection.ro

 

Va puteti retrage in orice moment acordul de prelucrare a datelor personale in scop publicitar:

 • prin butonul de dezabonare inclus in partea de jos a fiecarui mesaj de la noi
 • printr-un mesaj la adresa contact@pahare-cristal-bohemia.ro
 • prin telefon la 0731 031 864 (in intervalul L-V, orele 8:00 – 16:00, numar cu tarif normal).

 

Precizari legate de sectiunea cont utilizator

Dupa completarea formularului de inregistrare, aveti la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. In cazul in care decideti sa va creati un cont de utilizator pe site-ul nostru aveti anumite avantaje:

 • puteti vedea istoricul comenzilor dumneavoastra
 • datele de livrare si de facturare se vor completa automat la comenzi  viitoare
 • puteti monitoriza stadiul comenzilor (daca au fost livrate sau daca sunt inca in procesare)

 

Va recomandam, pentru protectia datelor dumneavoastra:

 • sa schimbati parola furnizata initial
 • sa alegeti parole de minim 12 caractere, fomate din combinatii de cifre, litere si caractere speciale
 • sa nu folositi aceeasi parola pentru mai multe site-uri
 • sa nu comunicati parola dumneavoastra altor persoane
 • sa schimbati periodic parola

 

Va rugam sa retineti ca dumneavoastra sunteti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile pahare-cristal-bohemia.ro conditionate de logare.

 

Pentru orice intrebari suplimentare legate de protectia datelor personale si de prelucrarea acestora va rugam sa ne contactati la contact@pahare-cristal-bohemia.ro.

Creat de sistem www.eshop-rapid.ro

YjE0YjNhM